241
Dešava se i najboljima: Beyonce izviždana na nastupu u Engleskoj

Dešava se i najboljima: Beyonce izviždana na nastupu u Engleskoj

241
SHARE

beyonce

Beyonce, koja je poznata po spektakularnim live nastupima i koncertima, obično po izlasku na scenu dočekuju aplauzi i oduševljenje publike, ali je na nastupu na “V” festivalu tokom proteklog vikenda pevačica dobila zvižduke i uzvike nezadovoljstva.

Daleko od tople dobrodošlice na koju je navikla, publika je pevačici želela da na taj način stavi do znanja da su nezadovoljni time što je koncert počeo sa skoro pola sata zakašnjenja. Iako su neke njene kolege, poput Justina Biebera i Rihannu, svoju publiku su ostavili da čekaju i po nekoliko sati, u poređenju sa čim ovo kašnjenje i nije strašno, ali je situaciju na ovom nastupu pogoršala jaka kiša i vetar kojima su posetioci bili izloženi dok su čekali da se Beyonce pojavi na bini. Brojni fanovi su svoje nezadovoljstvo iskazali putem društvenih mreža, ističući da pevačica nije izvela svoje najveće hitove, te da je najveći deo koncerta provela u presvlačenju. Pored kašnjenja, pojedini posetioci požalili su se i da je zvuk bio toliko loš, da je veliki broj ljudi otišao na pola koncerta.
Beyonce je naljutila i one koji su njen koncert želeli da posmatraju kod kuće, pošto jedino njen nastup nije emitovan uživo na televiziji, a izvori tvrde da je pevačica nije dala prava za prenos televizijskoj kući.

Izvor: Life Content

12 KOMENTARA

  1. Mislim da je najmanje u pitanju kasnjenje,nego lose vrijeme,los zvuk i manjak pjesama…a sto se tice kasnjenja nista strasno pola sata,madonna kasni i po tri sata

  2. @slady ne kaki da ti kazem ovo su 1 zvizdali cim je dosla na binu oni nisu znali sta ce da peva ni kakvo ce ozvucenje da bude -.-

  3. Mislim da je do organizatora.Jer ona je i pre imala u okviru svoje aktuelne turneje koncerte u Londonu a niko se nije zalio.A to sto je kasnila,pa sta i kod nas je kasnila skoro sat ali meni nije smetalo jer je posle napravila spektakl.

  4. Joj odma napadate ! Jednom joj se desi, a kao da je covjeka ubila ! ._.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.