126
Derek Hough poručio Cheryl: “Kad ti Ashley opet slomi srce, neću biti...

Derek Hough poručio Cheryl: “Kad ti Ashley opet slomi srce, neću biti tu”

126
SHARE

Derek Hough bio je jedan od onih koji su stajali uz Cheryl Cole dok je pokušavala da preboli svog nevernog supruga Ashleyja.

Sada, kad su u javnost izašle vesti o pomirenju dramatičnog britanskog para, Dereku nije nimalo lako. Navodno se Cheryl našla na večeri s Derekom i obavestila ga da se miri s Ashleyjem. Derek je bio besan i upozorio je da će na kraju opet ostati slomljenog srca, ali tada on neće biti uz nju.

“Prihvatio je da je njihova veza gotova. Ali, još uvek mu je stalo do Cheryl kao prijateljice, i uveren je da će na kraju ona završiti u suzama i slomljenog srca”, izjavio je njegov prijatelj za britanske medije. Navodno joj je Derek rekao i kako se varalica nikad ne menja i da će je opet izdati. “Ako te opet slomi, ja neću biti tvoje rame za plakanje”, zaključio je Hough. Cheryl je povela i prijateljicu kako ne bi sama morala Dereku da saopšti vesti o pomirenju. Derek i Cheryl bili su u vezi godinu dana.

3 KOMENTARA

  1. Jooj,pa na kraju Šeril ispada BUDALA! Imala je ovakvog dobrog i lepog čoveka pored sebe,a ona se vraća ženskarošu Ešliju! Derek je u pravu! :D On je bio jako dobar prema njoj,i malo mi ga je žao. Ne znam kako je mogla da mu uradi ovo,ali ok..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.