Start Stars Hot News! Derek Houge pokušava da spase vezu sa Cheryl Cole

Derek Houge pokušava da spase vezu sa Cheryl Cole

SHARE

Veza Dereka Hougha i Cheryl Cole je u velikoj krizi. Naime, lepa pevačica nije previše zainteresovana za plesača, a on radi sve kako bi spasio ono što se spasiti može.

U nastojanjima da zainteresuje svoju Cheryl, Derek je doleteo u London kako bi je romantično iznenadio, a tražio je i pomoć od njene majke. Derek je u London stigao u četvrtak kasno uveče, a pre toga je razgovarao s Joan, majkom lepe Cheryl.

Hough se za njihovu vezu zabrinuo nakon što mu Cheryl nije odgovorila na čestitku za Dan zaljubljenih. “Dogovorio je sve s Joan, koja mu je predložila da će biti najbolje da priča s Cheryl te mu otkrila i da je Cheryl u poslednje vreme tužna i zbunjena”, otkrio je izvor za strane medije. Nakon svega, Hough se boji da pevačica više nije zainteresovana za njega.

“Rekao je kako mu se Cheryl čini srećna što ga vidi, no nikako nije mogao dokučiti šta misli. Takođe, bila je hladnija prema njemu nego inače. Sada će s njom voditii iskren razgovor. Ne želi čuti ono najgore, no ipak, više bi voleo da zna kako se trenutno kotira”, izjavio je izvor blizak plesaču.

OSTAVI KOMENTAR