194
Depp čuvao buldoga Angelini i Bradu, stvari pošle po zlu

Depp čuvao buldoga Angelini i Bradu, stvari pošle po zlu

194
SHARE

Glumac Johnny Depp otkrio je da ga je napao buldog Angeline Jolie i Brada Pitta. Dok su Depp i Angelina snimali film “Turist”, glumački par ga je zamolio da im pričuva psa dok su oni na romantičnoj večeri. Depp je, iako ne voli pse, na to pristao – i zažalio.

“Glupo sam pristao na to da na jednu noć pričuvam Jacquesa. On je ogroman buldog. Od početka sam imao loš osećaj u vezi toga, jer Jacques grozno smrdi. No, onda sam samom sebi rekao: `Ma daj, pa preživećeš jednu noć`. I sve je bilo dobro dok nisam seo na svoj krevet kako bi izuo cipele. Pas je tad skočio na mene i nije prestajao da nasrće pa sam dozivao upomoć dok srećom neko nije došao i skinuo tu zver s mene”, kazao je Depp koji ne planira da prijateljima uskoro ponovo čuva psa.

10 KOMENTARA

  1. Amy Lee, ne znaci da Johnny Deep ne voli pse ako je rekao da vise nece cuvati njihovog psa. Ni ja koja obozavam pse ne bi se usudila da cuvam psa veceg od mene. Mozda Deep voli pse, ali jednostavno ovaj ga je pas preplasio.

  2. @ riri90 :

    U textu lepo pise: “Depp je, iako ne voli pse, na to pristao – i zažalio.” – u smislu,Johnny iako ne voli pse pristao je da pricuva Bradovog i Angienog psa…To bi bilo kao da mene neko zamoli da mu pricuvam tarantulu i ja to ucinim,iako se jezim paukova… ;P Nadam se da razumes sta zelim da kazem.. :)
    Uostalom,moj komentar je bio saljiv,i bez obzira da li kapetan Jack voleo ili ne voleo kuce,on je… On je LEGENDA!

  3. AaAAAAaaaa……koji car….mica….
    JOHNNY THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Johnny Depp is the best actor in the whole world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.