449
Demi tvrdi da finalistkinja X Factora bolje peva Biebsovu pesmu od njega...

Demi tvrdi da finalistkinja X Factora bolje peva Biebsovu pesmu od njega samog

449
SHARE

null

Super-talentovana finalistkinja popularnog šoua Carly Rose Soneclar dobila je velike pohvale od Demi Lovato za svoje izvođenje pesme “As Long As You Love Me”.

Demi je njen nastup prokomentarisala rečima: “Obožavam kad čujem akustične verzije pesmi koje su bolje od originala. Otpevala si bolje od Justina.” Čak je i Simon Cowell bio oduševljen, a tu emociju vrlo retko pokazuje. “Ovo je razlog zbog kojeg volim da radim ovde. Pronalazimo ljude kao što si ti. Moram ti reći, vidim kako se ispred mene iz nedelje u nedelju rađa nova zvezda. Skromna Carly Rose zahvalila se Justinu ali i Beyonce, čiju je pesmu takođe otpevala, pa je napisala na svom Twitteru: “Hvala ti Beyonce i Justin Bieber što ste napravili ove divne pesme. Bila mi je čast da ih izvedem u šou!” Carly ili Jus? Čija akustična verzija pesme više prija vašim ušima?

http://youtu.be/z-8VdiECFIg

http://youtu.be/nEUuRXEjxnE

54 KOMENTARA

  1. Devojcica je otpevala okej, ali je mlada i nema jos pevackog iskustva. Ne moze se porediti sa Justinom, jer je ipak Justin- Justin, to je njegova pesma koja da nije bilo njega ne bi ni postojala i niko ne moze da je otpeva bolje od njega… To je tako, a sto se tice Demi bolje da ne komentarisem….

  2. Iskreno kako ova mala može da pjeva bolje od Justina njegovu pjesmu niđe veze sa vezom.. Demi ga je presrala ovaj put.. HAHAHAHHAH izvaljah se brate..

  3. HAHhahahha Boze! Ona jeste talentovana,ima prejak glas,lepo sto je Demi pohvalila i pruzila toliku podrsku. Stvarno je otpevala ljudski,mnogo mi se svidja njena verzija. Ali bolje od J-U-S-T-I-N-A B-I-E-B-E-R-A-???!!! Nema sanse,decko je taletovan kao niko. POSEBAN JE I NIKO NE MOZE BITI BOLJI OD NJEGA,drugaciji moze biti i bolji na svoj nacin ;) Ali kazem da nikako ne moze od njega niko da otpeva as long as you love me♥!

  4. Ja nisam belieber i ne gotivim justina ness puno,ali msm da autor svoje pesme najbolje peva jer ipak to je original,mada carly imaa mnogo bolji glas i glasovne mogucnosti od justina.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.