Start Stars Hot News! Demi Moore želi dete s Ashtonom Kutcherom

Demi Moore želi dete s Ashtonom Kutcherom

SHARE

Iako se već opasno približila pedesetoj, glumica Demi Moore mašta o još jednom detetu. Majka tri kćerke iz propalog braka s Bruceom Willisom, od kojih najstarija ima 21 godinu, poželela je sa svojim mlađahnim drugim suprugom Ashtonom Kutcherom na pragu pedesetih roditi još jedno dete.

“Razgovarali smo o tome, stvarno bismo to želeli. Ashton je predivan otac mojim kćerima, pa ne sumnjam da će, ako nam je suđeno imati zajedničku decu, i njima biti takav i da će to biti još jedna krasna etapa na našem zajedničkom putovanju”, rekla je glumica koja u zrelim godinama izgleda bolje nego ikada.

Demi je komentarisala i svoju drugu trudnoću s kćeri Scout, kada je gola pozirala za naslovnicu časopisa Vanity Fair. “Bila sam hrabra. Bila sam jako hrabra. Uopšte nisam imala pojma kako će to odjeknuti. Samo sam htela pomeriti granice. Tada sam govorila kako želim baš sve, ali ne iz pohlepe, već želje za ravnotežom. Iako su mi bila nametana drugačija stajališta, želela sam dokazati da mogu biti majka i istovremeno imati karijeru”.

OSTAVI KOMENTAR