Start Stars Hot News! Demi Moore varala Ashtona s njegovim prijateljem?

Demi Moore varala Ashtona s njegovim prijateljem?

SHARE

Ako je verovati pisanjima američkih tabloida, Ashton Kutcher nije jedini preljubnik kad je u pitanju njegov brak s Demi Moore. 48-godišnja Demi je navodno mlađanog supruga varala s jednim od njegovih prijatelja.

Mladom glumcu Benu Hollingsworthu navodno je odlučila da pomogne oko karijere, a ubrzo je to završilo seksom na zadnjem sedištu automobila nakon jedne zabave. Što su bili bliskiji, to je Demi navodno više počela da brine za karijeru 27-godišnjeg kanadskog glumca, predlagala mu je uloge i činila sve kako bi ga dovela na “A-listu” holivudskih selebritija. Ali, Bena je navodno nakon nekog vremena počela da grize savest, budući da mu je Ashton prijatelj, pa je odlučio da prekine s Demi, iako ga je ona uveravala da je s Ashtonom u “otvorenom braku”.

Američki mediji pišu i kako Ashton daje sve od sebe kako bi izgladio odnos s Demi i kako bi mu oprostila što ju je prevario sa Sarom Leal. Tako je navodno sastavio listu stvari koje će uraditi kako bi bio bolji suprug. Demi se navodno rasplakala čitajući ga.

OSTAVI KOMENTAR