Start Stars Hot News! Demi Moore sada objavila privatnu fotku na kojoj je u krevetu sa...

Demi Moore sada objavila privatnu fotku na kojoj je u krevetu sa suprugom

SHARE

Nakon što je zgrozila javnost fotografijom na kojoj poput tinejdžerike pozira u bikiniju ispred ogledala, Demi Moore juče je na Twitter stavila fotku na kojoj sa suprugom Ashtonom Kutcherom leži u bračnoj postelji. Mnogi mediji pišu da je glumica preterala s objavom privatnih informacija te da bi trebala ići na lečenje od ovisnosti o Twitteru.

Ipak, dok svoje pratitelje na društvenoj mreži obaveštava o svakojakim glupostima, poput onih šta je sve jela taj dan, 47-godišnja glumica nije komentarisala napise o tome da je suprug vara s mladom plavušom. Celu priču komentarisao je Ashton koji kaže da su navodi The Star magazina fikcije.

“Ne možete se pozivati na slobodu medija kada objavljujete potpunu fikciju. Nazvavši me preljubnikom, Star je pokazao su svoj klevetnički karakter. Nadam se da će se s tim složiti i moj advokat”, napisao je Ashton.

Podsetimo, Star je objavio kako brak glumačkog para stoji na jako klimavim nogama. U članku s naslovom “Ashton Kutcher uhvaćen kako vara Demi Moore” tvrdi se da je njihova bračna idila narušena jer je glumac uhvaćen u zagrljaju nepoznate devojke. Prema rečima svedoka, Ashton je uhvaćen kako se ljubi u toaletu jednog italijanskog restorana sa “zgodnom, mladom plavušom”.

OSTAVI KOMENTAR