1106
Demi Moore objavila golišave fotke na Twitteru: “Previše se trudiš, nisi li...

Demi Moore objavila golišave fotke na Twitteru: “Previše se trudiš, nisi li malo prestara za to?”

1106
SHARE

Samo nekoliko sati nakon što je u javnost dospela priča da je Ashton Kucher uhvaćen kako vara Demi Moore sa 20-godišnjom seksi plavušom, njegova supruga je brže-bolje na svoj Twitter profil objavila svoje nove fotke. Majka dvoje dece, naime, slikala se mobilnim ispred ogledala, a bila je obučena tek u minijaturni bikini. Britanski mediji popljuvali su glumicu te joj poručili da odraste. “Nisi li malo prestara za to? Odrasti Demi, trudiš se previše!“, glasi naslov popularnog Daily Maila.

Image Hosting by imagefra.me

Kako pišu, njeze golišave fotografije nisu nimalo loše, ali ipak smatraju da je prestara da u takvim pozama pozira ispred ogledala i zatim te fotke objavljuje na internetu. “Ovakvo ponašanje bi bilo očekivano od Peaches Geldof, Kim Kardashian ili Miley Cyrus”, pišu mediji, dok neki pretpostavljaju da je Demi taj potez napravila kako bi pokazala da je još uvek seksi i da je suprug sigurno ne vara sa 27 godina mlađom plavušom.

15 KOMENTARA

  1. Zasto kazete da je prestara?Zena stvarno jos uvek super izgleda.Za Madonu ne kazete da je prestara kada ste objavili da pokazuje da jos uvek ima dobro telo,zasto i Demi ne bi pokazala da jos uvek dobro izgleda?

  2. demi odlicno izgleda…ali nije bas fino da majka odrasle djece ovako se slika i stavlja na internet te slike…aj da su je slikali za neke novine pa od nje zahtjevali takvo nesto, ali ona sama sebe slikala?nije fino….

  3. hahahha…Podseca me na one “ribetine” sa facebooka…xDDDDD…
    Realno,izgleda sjajno za svoje godine,ali sto je previse previse je….

  4. Šta se odmah kačite za Madonnu? Ona je to radila za reklamu, a ne u svom WC-u! Lepo izgleda za svoje godine. Stvarno, ja nikad ne bih pogodila da je to ona da ne piše…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.