Start Stars Hot News! Demi Moore nikad nije farbala kosu?

Demi Moore nikad nije farbala kosu?

SHARE

Demi Moore digla je paniku nakon što je pre nekoliko meseci osvanula na naslovnici W magazina. Naime, glumica se našla na stranicama mnogih tabloida na kojima su je brojni kritičari “razapeli” zbog retuširanih fotografija.

Nakon što je u gotovo svim medijima demantovala da su te fotke retuširane, Demi je poslala preteće pismo fotografu Anthonyju Citranu u kojem stoji da fotograf mora skloniti sve “netačne navode o Demi Moore i o naslovnoj fotografiji, kao i sve propratne fotografije koje je objavio na svojoj internetskoj stranici”.

Ipak, niti nakon njegovog izvinjenja Demi nije bila mirna pa je u svakom intervjuu neumorno govorila o svom prirodnom izgledu i tim istim fotografijama. Sada je pak, čini se, pronašla novu zanimaciju – svoju kosu koja je, kako tvrdi Demi – 100 posto prirodna.

“Ne farbam kosu i nikada nisam. Imam sede, ali iščupam ih kad ih vidim”, tvrdi glumica koja se očigledno ne može pomiriti s činjenicom da stari i da će se godine kad-tad videti na njenom izgledu. Takođe, da boja kose Demi Moore nije potpuno prirodna dokazuju mnoge fotografije na kojima se jasno vidi da je jedan dan smeđa dok je drugi skoro crna što se može postići samo bojom za kosu.

OSTAVI KOMENTAR