156
Demi Moore ljubomorna na mladu Kim Kardashian

Demi Moore ljubomorna na mladu Kim Kardashian

156
SHARE

Demi Moore besna je na svog mladog supruga Ashtona Kutchera jer mu se jako sviđa reality TV zvezda Kim Kardashian. No, 47-glumica ne prigovara samo svom suprugu zbog bliskosti s prsatom 29-godišnjom brinetom Kim, već je i nju “popljuvala” na Twitteru.

Čini se kako su Kim i Ashton započeli svoje prijateljstvo prošle godine, nakon što je seksi starleta prišla Kutcheru i zamolila ga da producira jedan njen TV projekt. Demi se zbližavanje njenog 29-godišnjeg supruga s mladom i zgodnom starletom uopšte nije svidelo.

“Ashton je veliki obožavatelj showa `Keeping Up with the Kardashians`. No, Demi kaže kako ne može podneti ni pogled na tu emisiju. Uprkos tome što je s Ashtonom u braku već više od 4 godine, Demi je još uvek jako nesigurna zbog velike razlike u godinama između nje i supruga. A Kim s mladim glumcem i producentom očijuka kao luda, što Demi izluđuje”, otkriva jedan izvor časopisu National Enquirer.

3 KOMENTARA

  1. MA KIM JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!! NMG DA VERUJEM DA JE DEMI U BRAKU SA COVEKOM KOJI JE 18 GODINA MLADJI OD NJE!!!!!! PA NEKA GA PUSTI NA MIRU!!!!!! ON BI BIO DOBAR PAR SA KIM!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.