573
Demi Lovato: Život bez telefona

Demi Lovato: Život bez telefona

573
SHARE

Demi čini sve kako bi živela što zdravije, pa je nedavno otkrila za magazin Self da mobilni telefon ne koristi već mesecima.

null

Ona kaže da novi uspon u svojoj karijeri duguje upravo tome što više pazi na sebe: “Nalazim vreme za sebe i meditiram. Provela sam poslednje dve godine rešavajući probleme za poremećaj u ishrani, samopovređivanje i bipolarni poremećaj. Moram na tome da radim svakog dana. Podsetim se toga svaki put kad kad jedem ili se osetim potištenom.”

null

“Nisam koristila svoj telefon tri meseca! Podsvesno sam se oslanjala na njega. Šta radite kad je u sobi tišina? Dohvatite se telefona! Sad mogu da sedim i pričam s ljudima”

null

Lovato kaže i da se samopovređivanju okrenula kako bi se borila sa napadima anksioznosti. “Nekad bih se osećala anksiozno, kao da izlazim iz svoje kože. Ako nisam radila sebi nešto fizički što bi izjednačilo ono što osećam unutra, eksplodirala bih. Sekla sam se kako bih zaboravila na to. Nije me bilo briga šta se dešava. Nisam znala za strah.”

16 KOMENTARA

  1. Obožavam Demi njen preedivni glas, styling, serije…. I mislim da je jaaaakooo talentovana… Ali 3 mjeseca! ARE YOU DUCKING KIDDING ME?????????

  2. meni je jedanput mam uzela telefon na dva tri mjeseca pa sam navikla bez njega ali mi ga je naravno vratial..a uzela mi je ga je er nisamm ucila tada :D

  3. ja i zivim bez njega,potreban mi je samo kad legnem da spavam da mi osvetli sobu dok dodjem do kreveta :D :p Demi ja sam rekla da si ti jako hrabra devojka,nmg da shvatim da si se samopovredjivala,ja to ne bi smela nikako,ali niko to ne moze da razume u slucaju ako nije prolazio kroz ono sto si ti.. :/// ja sam uz tebe,i samo guraj napred!!!!imam osecaj da cu da pocnem da gladujem zbog svoje kilaze to me najvise brine,nisam mng debela ali toliko sam opterecena time da moram da smrsam makar gladovala -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.