985
Demi Lovato: Ženski bend sa Miley, Selenom i Taylor bio bi neverovatan!

Demi Lovato: Ženski bend sa Miley, Selenom i Taylor bio bi neverovatan!

985
SHARE

Demi-Lovato-Selena-Gomez-Miley-Cyrus-HD-Wallpaper-1080x675

Demi Lovato sebe vidi kao solo pevačicu, ali kaže da bi od toga odmah odustala ukoliko bi oformila bend sa Taylor Swift, Miley Cyrus i Selenom Gomez.

Videti četiri sjajne devojke u supergrupi bio bi san za milione njihovih fanova, a isto bi želela i sama Demi, koja kaže: “To se verovatno neće desiti, ali bih napravila grupu u kojoj bih bila ja, Miley, Selena i Taylor. To bi bilo skroz epski.” Demi za sada ipak mora da se okrene solo karijeri, ali kaže da je zaista prezadovoljna kako je ispao njen album “Demi”. “Kad sam snimila prošli album, mislila sam neko vreme da je on sjajan, ali su mi se pesme brzo smučile, pa sam pomislila da možda baš i nije tako. Kad sam radila ovaj album, znala sam kako pesme moraju biti uzbudljive za mene. Ako želim da budem pop umetnik, moram da stvaram zarazne pesme.”

Autor: Life Content

330 KOMENTARA

  1. E ne znam jel vam neko rekao,Ema,ali nisam kuci. Kod babe sam! Net mi je spor zato ne dolazim na bravo. Dolazicu pocetkom avgusta kad se vratim pa cemo pricati. Nisam otisla sa brava,sto bih …. :D Eto samo sam htela da se javim. Baj <3 

  2. Uuuuuuuuuuuuua bez Taylor samo njih 3 jer one su drugarice od detinjstva a ova Taylor se tek sad ugurala ko neka krava:)Moje mišljenje!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.