Start Stars Hot News! Demi Lovato: Želim da moja turneja bude jedna velika žurka!

Demi Lovato: Želim da moja turneja bude jedna velika žurka!

SHARE

Exclusive... Demi Lovato Performing Live At The Microsoft Store Opening In Burlington

Demi Lovato kaže kako trenutno radi na idejama za svoju predstojeću Neon Lights turneju a otkrila je i koji je izvođači inspirišu.

“Želim da moja turneja bude jedna velika žurka, ali ne želim da iz nje isključim bilo koju grupu ljudi, time što ću nizati jedino pop hitove. Trenutno pokušavam da skapiram stvari, a zbog toga što sviram instrumente, lakše mi je nego da to ne znam. Ako sve uradim kako treba, uključiću sve svoje hitove i pesme na koje sam najviše ponosna, a to su ‘Heart Attack’ i ‘In Case’, gde smo na sceni samo ja i klavir. Pesme koje nisu singlovi moraju da dobiju više pažnje.”

Exclusive... Demi Lovato Performing Live At The Microsoft Store Opening In Burlington

Ona je zatim otkrila i kakva muzika nju lično inspiriše. “Oduvek sam bila fan Paramorea ali u poslednje vreme slušam Eda Sheerana i Bon Iver. Slušam i stvari iz devedesetih – Salt ‘N Pepa, Boyz II Men, nek stvari Mariah Carey, Whitney Houston i SWV”, objašnjava Demi za Billboard. “Sviđa mi se nova Drakeova pesma ‘Hold On, We’re Going Home’. Više takvih stvari nam treba na radiju. Uzbuđuju me i stvari koje rade Bruno Mars i Justin Timberlake”, kaže Demi.

OSTAVI KOMENTAR