453
Demi Lovato žali zbog svojih tetovaža: “Bila je to glupa odluka”

Demi Lovato žali zbog svojih tetovaža: “Bila je to glupa odluka”

453
SHARE

Demi Lovato kaže da joj je strašno krivo zbog odluke da uradi čak 12 tetovaža na svom telu.

null

Iako ima samo 20 godina, mlada devojka već ima zavidnu kolekciju crteža po telu, a sad jako žali zbog toga. Gostujući u šou Live With Kelly and Michael, ona je danas opisala jednu od tetovaža: “To je bila trenutna, glupa odluka.” Ona ističe i kako je razmišljala da ih sve ukloni!

null

“Razmišljala sam o tome jer znate, kad ostarim, nisam sigurna da želim da imam rock and roll na svom srednjem prstu. Ipak, sad sam mlada a kad ostarim, brinuću o tome”, zaključila je. Ona je i pričala o svojim čestim promenama boje kose kao i da joj se sviđa to što je sad plava. “Mislim da je ovo sad moja omiljena boja”, rekla je. “Samo zato što je to boja koju imam sad i ne želim da je promenim.”

14 KOMENTARA

  1. volim je stvarno puno, ali smeđa boja kose joj najlepše pristaje. i bilo joj je preslatko ono gore svetlo smeđe, a dole plavo :s

    i predobre štikle *-*

  2. gle kad za 2 godine istu izjavu budemo slusali od Harry-ja i Zayn-a iz 1D,verovatno ce se i oni kajati zbog ofingera,perceta,zvezdice,mikrofoa i svih glupost koje su stavili na sebe

  3. Ljudi VELIKI, OGROMNI sam fan od Demi Lovato, al’ ako mama vidi ovaj članak, neće mi još više dat’ da se istetoviram!

  4. This girl here is PERFECT. She’s my huge inspiration, and she helps me when I feel bad. When I cut myself, her songs are they to make me feel beautiful and then I know that I’ve got an angel by my side who will save me when I fall. And that angel is Demi. :’)

  5. I jamislim da je preterala sa tetovazama,li akoih bude uklanjala najbolje bi bilo da
    ostavi ”Stay Strong” na zglobovima jer je to inspiracijane samo njoj nego i svim Lovaticima sirom sveta.  

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.