280
Demi Lovato već godinu dana živi u ustanovi za rehabilitaciju?

Demi Lovato već godinu dana živi u ustanovi za rehabilitaciju?

280
SHARE

Demi Lovato zvanično je sa uspehom okončala svoju rehabilitaciju nakon nervnog sloma i brojnih zdravstvenih problema koje je imala 2010. godine, ali poslednje informacije otkrivaju da pevačica i dalje živi u ustanovi za rehabilitaciju, i to već godinu dana. 

Prema pisanju portala TMZ, pevačica i članica žirija X Factora, navodno oseća da su joj i dalje potrebni podrška i saveti stručnih savetnika, pa se preselila u jednu ustanovu u Los Anđelesu, iako poseduje kuću u tom gradu, otkrio je izvor i dodao da nije sigurno kada će Demi napustiti tu ustanovu. Pevačicin portparol nije želeo da komentariše ove navode.

IZVOR: Life Content

29 KOMENTARA

  1. @a3(dreamer) I meni je 14. Da volim Demi i stojim iza toga. Nakon svega emotivnog iznesenog u komentaru ti si to ‘zapikala’. Jesi li ista razumjela covjece? Jesi li razmisljala o tome?

  2. Alo hejteri ostavite Demi na miru!!! Ne znam bas da li zivi u ustanovi za rehabilitaciju ali i da zivi super, jer ona zeli da radi na sebi i svojim problemima. Ona je za svojih 20 godina prosla mnogo. Mnogi govore kako se ona sekla samo da bi privukla paznju i govore kako ne zna da peva nego stalno peva na play back. Pa da li ste vi nekad nju culi uzivo ili makar odgledali neki snimak sa koncerta? Da jeste, vi biste znali kako dobar glas ona ima! Da li ste nekad slusali Skyscraper? Da li ste culi kako visoke tonove ona pogodi u toj pesmi? Mozda i jeste culi ali ste samo ljubomorni na njen glas i izgled. Ona je za mene savrsena i pravi uzor, i ja je nikad necu ostaviti bez obzira na sve jer ja sam pravi Lovatic i znam sve njene pesme a ne kao neki koji znaju samo 2 njene pesme. Uf raspisa se ja, ali to je zato sto jednostavno nmg da podnesem kad neko vredja Demi…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.