Start Stars Hot News! Demi Lovato ubeđena kako je rođena s problemom u ishrani

Demi Lovato ubeđena kako je rođena s problemom u ishrani

SHARE

19-godinja devojka tvrdi da nikad nije znala kako da jede u “normalnim” količinama, čak i u svojoj ranoj mladosti.

null

“Mislim da sam rođena s poremećajem u ishrani  jer nikad nisam imala normalan odnos prema hrani. Sećam se kako sam se još u pelenama ogledala i mislila ‘predebela si, promeni to'”, rekla je Lovato za časopis You.

null

“Počela sam da se prejedam kad sam napunila osam godina. Napravila bih celu tepsiju kolačića i sve ih pojela. Kad sam napunila 12 maltretirali su me u školi i govorili mi da sam debela. Od prejedanja sam došla do toga da uopšte ne jedem i izgubila sam više od 10 kg. Onda sam nastavila da jedem malo ali je moja težina stojala u mestu. Počela sam da povraćam da bih gubila na težini”.

null

Demi kaže da će uvek biti na iskušenju, ali i da joj je rutina u ishrani koju je stekla na lečenju sad jako pomaže. “Često sam plakala jer sam bila preplašena time da jedem tri obroka dnevno. Govorila sam ‘Ne, to je previše hrane’. Sad mogu da jedem koliko treba i ne povraćam. Iskušenje postoji, ali to je nešto sa čime ću se boriti do kraja života. Nema leka za ovo i možda nekad zabrljam, ali želim da budem bolji uzor svojim fanovima i mlađoj sestri.”

OSTAVI KOMENTAR