Start Stars Hot News! Demi Lovato u žalosti: Pevačici preminuo otac

Demi Lovato u žalosti: Pevačici preminuo otac

SHARE

demi1

Patrick Lovato, otac poznate pevačice Demi Lovato, preminuo je nakon duže bolesti. Muzička zvezda je zbog ovih tužnih vesti propustila snimanje šoua “X Factor”, a izjave saučešća stigle su od brojnih njenih kolega.

“Moje misli su uz tebe, Demi”, napisao je Simon Cowell na Twitteru, dok je voditelj emisije Mario Lopez takođe putem ove društvene mreže poslao podršku 20-godišnjoj pevačici od celog X Factor tima. Samo nekoliko trenutaka ranije, ove tužne vesti potvrdila je Demina sestra Dallas, koja je na Twitteru objavila: “Tata, počivaj u miru, volim te…”
Obe sestre nisu bile u dobrim odnosima sa ocem, koji se godinama borio sa rakom, ali nije poznato da li je to uzrok smrti. Patrick se razveo od njihove majke Dianne kada je Demi bila jako mala i od tada su se retko viđali. U februaru prošle godine, Demi je otvoreno progovorila o problemima sa ocem u pesmu sa njenog albuma, koja se zvala “For The Love Of A Daughter”, u kojoj je nagovestila da je Patrick imao problema sa alkoholom,koju je napisala kada je mala 16 godina, i otkrila da sa ocem nije razgovarala pet godine.
Patrick je pokušavao da stupi u kontakt sa njom 2011. godine putem medija, i tada je izjavio az RadarOnline: “Mnogo ej volim i samo želim da me pozove. Ovo je jedini način na koji mogu da razgovaram sa njom. Pokušavam da stupim u kontakt, ali mi to nikad nije uspelo”.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR