973
Demi Lovato u žalosti: Pevačici preminuo otac

Demi Lovato u žalosti: Pevačici preminuo otac

973
SHARE

demi1

Patrick Lovato, otac poznate pevačice Demi Lovato, preminuo je nakon duže bolesti. Muzička zvezda je zbog ovih tužnih vesti propustila snimanje šoua “X Factor”, a izjave saučešća stigle su od brojnih njenih kolega.

“Moje misli su uz tebe, Demi”, napisao je Simon Cowell na Twitteru, dok je voditelj emisije Mario Lopez takođe putem ove društvene mreže poslao podršku 20-godišnjoj pevačici od celog X Factor tima. Samo nekoliko trenutaka ranije, ove tužne vesti potvrdila je Demina sestra Dallas, koja je na Twitteru objavila: “Tata, počivaj u miru, volim te…”
Obe sestre nisu bile u dobrim odnosima sa ocem, koji se godinama borio sa rakom, ali nije poznato da li je to uzrok smrti. Patrick se razveo od njihove majke Dianne kada je Demi bila jako mala i od tada su se retko viđali. U februaru prošle godine, Demi je otvoreno progovorila o problemima sa ocem u pesmu sa njenog albuma, koja se zvala “For The Love Of A Daughter”, u kojoj je nagovestila da je Patrick imao problema sa alkoholom,koju je napisala kada je mala 16 godina, i otkrila da sa ocem nije razgovarala pet godine.
Patrick je pokušavao da stupi u kontakt sa njom 2011. godine putem medija, i tada je izjavio az RadarOnline: “Mnogo ej volim i samo želim da me pozove. Ovo je jedini način na koji mogu da razgovaram sa njom. Pokušavam da stupim u kontakt, ali mi to nikad nije uspelo”.

Izvor: Life Content

64 KOMENTARA

  1. To je jako tuzno moj Otac se zove Jerry Ruso  ima 40 godinA ali i on ce umreti samo nenzamo jes uvek kad ce sde to desiti mozda kad moj brat Djasitin  ostane bez novca  asli  jacu umreti 24. 08  2013 tacno za Dva meseca jedva cekam da umrem  ali misli da ce prvo moj otac  . RIP Patrice Lovato uzivaj u  R

  2. Cula sam za ovu vest juce ali sam cekala da vidim komentare drugih.Citala sam neke komenatre koji su potpuno nenormalni.Kad cujem da neko vredja Demi ja poludimm.Druagricu zamalo nisam ubila upravo zbog Deminog vredjanja.

    Mnogo mi je zao Demi.Neka bude jaka.Mi,njeni fanovi smo uz nju uvek 

  3. Rekla si nam da budemo jaki. Sad i mi tebe molimo da koliko god je tesko ne odustajes. 
    P.S. sigurna sam da je pesma “Shouldn’t come back” posvecena Deminom ocu, kao i “For the love of a daughter”.
    R.I.P. Patrick Lovato

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.