170
Demi Lovato u MTV specijalu

Demi Lovato u MTV specijalu

170
SHARE

Demi Lovato udružila se s muzičkom televizijom za koju se je snimila motivacioni TV specijal.

null

Pevačica na svojim rukama ima tetovirane reči “Stay” i “Strong” kako bi prekrila tragove samopovređivanja, a upravo te reči uzima kao osnovu za dokumentarac koji će se prikazati sledećeg meseca.

null

Ona je na svojoj Facebook stranici napisala: “Tako sam uzbuđena što mogu da vam najavim svoj prvi specijal za MTV! Nadam se da ćete ga svi gledati!”.

Premijera “Stay Strong” je 6. marta.

10 KOMENTARA

  1. Ovo je Demi napisala na fejsu: <3
    When I was younger I was scared to be a role model, I didn't want to be one, but with fame people considered me as a role model… it drove me insane, and I started to harm myself. It was just something like expressing your feelings on your body, but it wasn't good, I didn't know how to be a role model, I had problems with eating disorders, I just couldn't live anymore. My self harming was totally wrong, I'm not proud of it… after that I decided to go to the treatment centre, it really helped me to realize that my body is beautiful, I'm worthy of it. Weight has nothing to do with beauty, everyone is beautiful. Nobody can be perfect. Now I'm proud to tell my story and to be role model to all the girls and boys around the world, even if they do or do not have problems, they should know that they're beautiful. It's really amazing to have a chance to tell the world your story & to help them. I was lucky enough to have my chance. I love you all. Find out more on MTV's special on 3/6/12 at 10PM. 

  2. Nikad lepsaaaa….. ^^
    A i nzm zasto svi gledaju izgled, vazno je da je ona dobro i da se dobro oseca….A to sto se nekom ne svidjaju njene noge, njegov problem…..Ona je predivna !!! ♥

  3. @Sasha jaoo boze, ima, ali ona je tako mlada, i sa svojih nepunih 20 godina da prodje kroz sve ovo je puno! Zeli da isprica svoju pricu sto vise puta da bi imalo sto vise uticaja na mlade devojke i devojcice u slicnoj poziciji! ♥ divna je :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.