206
Demi Lovato tvrdi da sudije u X Factoru nisu siledžije

Demi Lovato tvrdi da sudije u X Factoru nisu siledžije

206
SHARE

Mlada pevačica jedna je od najglasnijih boraca protiv raznih oblika maltretiranja ali tvrdi da niko od sudija u X Factoru to ne radi.

null

Demi Lovato HollywoodLife je upitao da li šou šalje lošu poruku jer mnogi učesnici za svoje nastupe dobijaju grube komentare. Ona je odgovorila: “Mislim kako je maltretiranje potpuno drugačija stvar od kritike. Maltretiranje je ono kad ste grubi prema nekome bez razloga.”

http://youtu.be/BmUL72dIbTA

“Osećam da kad dajete kritiku, onda samo pokušavate da pomognete nekome u nastupu, sa glasom ili štagod. Mislim da definitivno postoji granica do koje treba ići sa šalama, ali što se mene tiče, ja se samo zabavljam i pokušavam da im pružim kritiku.”

21 KOMENTARA

 1. Svi učesnici koji su se prijavili moraju biti spremni i na negativne i na pozitivne komentare. A sudije su tu da im kaže svoje iskreno mišljenje. Ne znam kako to neki ljudi ne mogu shvatiti.

 2. Demi <3
  Evo današnji trendovi na twitteru :)
  #jedwardwassup
  #EXOSHOWCASERPTL
  #YouWereHotUntil
  Justin Amazing Bieber
  Taylor Gangsta Swift
  Miley Queen Cyrus
  One Perfect Direction
  Big Time Epic Rush
  Demi Overcome Lovato
  Lola Williams

 3. Jaaooj ja se rasplakah :’)) btw Selena Role Model Gomez je bilo TT od oko 6h do 2h i sad i dalje trenduje!! Proud Selenator! *O* <3 <3 <3 tako da to ne mozes izostaviti kao sto jesi ;) 

 4. Za Miley su 2 trenda bila Lola Williams – to je ime iz Lola miley i Miley Queen Cyrus #PROUD!
  P.S Demi je prava dusa,tako se oseca taj bol koji su obe prezivele.. :((

 5. SelenaPerfectionGomezIadoreYou!*O*♥WannaMeetYou1day! sorry to sam kopirala kad je bilo tri sata znam da je Selena bila na trendu <3 ;) ( Inaće i ja sam Selenin fan -selantor )

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.