128
Demi Lovato sumira X Factor utiske, kaže da je bila pod velikim...

Demi Lovato sumira X Factor utiske, kaže da je bila pod velikim stresom

128
SHARE

null

Govoreći za časopis Parade, Demi je rekla kako se odlično zabavljala u talent šou, ali da je istovremeno bila pod zaista velikim stresom.

Ona priznaje i da se jako zbližila sa učesincima X Factora kojima je bila mentor: “Iznenađena sam koliko sam postala emotivno uključena. Bolelo me je da ih vidim kako odlaze, posebno jer znam njihov potencijal.” Demi je još jednom iskoristila priliku da pohvali svoje kolege sudije Britney Spears, L.A. Reida, pa čak i Simona Cowella. Ipak, o njenoj daljoj sudbini u šou još uvek se ništa ne zna. Demi nije sigurna želi li da se vrati i sledeće godine a ni Simon Cowell kao vlasnik šoua još se ne izjašnjava.

IZVOR: Life Content

6 KOMENTARA

  1. a demiiii. samo da ostane iduce godineeeee na x factoru. bilo bi super. jer mislim da bi bila puno bolja kao mentor i sudija. jer mislim da je mnogo naucila.

    • a ozbiljno ko je pobedio? jer bilo finale…znam da je u uk pobedio onaj james arthur ,a za USA nznm…pliz reci ako znas…ja cak nisam uopste upucena u x factor,trazim ja na youtubu ali ne mogu da nadjem…

  2. daa znam i ja za Jamesa Arthura…uk faktor sam nesto i pratila mislim po netu, ali ovaj uopste…znam da je bila neka CeCe Frey ali mislim da nije pobedila…i za Emblem 3 znam i neka Jillian Jensen tako nesto, ali ona je ispala jos ranije to znam

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.