Start Stars Hot News! Demi Lovato: Simon Cowell doživljava ogromne promene

Demi Lovato: Simon Cowell doživljava ogromne promene

SHARE

demi0001

Nova sezona talent šoua X Factor uskoro kreće s emitovanjem, a Demi Lovato tvrdi kako ćemo u njoj videti da se Simon Cowell promenio, jer je na njega uticala činjenica da su ostale sudije devojke.

“Ova sezona ima ogroman značaj u njegovom životu jer smo postale prvi ljudi koji su probili njegov oklop”, rekla je Demi za Access Hollywood. “On je brutalno iskren ali sam imala otvoren razgovor sa njim, tako da je on sjajan momak. Senzitivan je i ima veliko srce. Mrzeće me jer sam vam to rekla! On je sjajna osoba. Ono što vidite na TVu jeste on, ali je sjajan.”

demi0002

Ipak, ona ističe kako Simon ne zna kako da se izbori sa tri devojke u sudijskom panelu. “On ne zna šta će s nama, sve tri smo vatrene. Nema dosadnih devojaka za panelom. Kad je reč o Paulini Rubio, pola vremena i ne znate šta vam ona govori, zato je to tako smešno. Ona je nepredvidiva, što je presmešno. Nikad ne znate šta će da kaže. Tako je strastvena, ima tu latino strast u sebi, kao i ja. Kelly Rowland ne boji se da odgovori Simon, a tu sam i ja. On pored sebe ima tri žene koje ga se ne plaše”, cvrkutala je Demi, očigledno vrlo raspoložena za početak emitovanja.

OSTAVI KOMENTAR