Start Stars Hot News! Demi Lovato se ohrabrila i pokazala svoju fotku u bikiniju

Demi Lovato se ohrabrila i pokazala svoju fotku u bikiniju

SHARE

Mlada glumica i pevačica ponosno je pokazala svoje telo na Twitteru.

Glumica koja se lečila od poremećaja u ishrani i od zavisnosti od droge i alkohola očigledno je potpuno promenila životne navike pa se svojim dostignućem pohvalila obožavaocima.

“Tako sam naporno radila da postanem zdrava i fit. Ne mogu da verujem da ću ovo uraditi, ali evo”; napisala je glumica uz fotografiju. “Nikada nisam mislila da ću imati dovoljno samopouzdanja za ovako nešto. Jako sam uzbuđena zbog toga gde  sam stigla od onda kada sam se potpuno stidela svoga tela”, dodala je Demi.

Glumica i pevačica tek je nedavno progovorila o svojim problemima. Priznala je da se borila s bulimijom, anoreksijom, a često se i samoranjavala. Imala je i bipolarni poremećaj. “Saznala sam za to tek kad sam otišla na rehabilitaciju. Kad pogledam unazad, to zaista ima smisla, bilo je perioda kad sam bila totalno pomahnitala, kad sam u jednoj noći znala da napišem sedam pesama i bila budna do 5.30 sati ujutro. Mislim da sad imam svoj život pod kontrolom. Sad mi je važno da pomognem drugima”, kazala je nedavno Demi.

OSTAVI KOMENTAR