Start Stars Hot News! Demi Lovato se još uvek bori sa samopouzdanjem: I dalje mi je...

Demi Lovato se još uvek bori sa samopouzdanjem: I dalje mi je teško kada sam ispred kamera!

SHARE

'X-Factor' Finalist Party

Demi Lovato oduvek je otvoreno govorila o svojoj borbi sa poremećajima u ishrani, a sada je otkrila da joj zbog toga i dalje teško pada da se pojavljuje na televiziji.

Slavna pevačica i dalje se oporavlja od anoreksije i bulimije, a to joj otežava i njen angažman u X Factoru. “I dalje mi je teško da budem ispred kamera s obzirom da patim od poremećaja u ishrani, i još uvek ne gledam svoje epizode. Teško je”, rekla je Demi, te dodala da više voli kada je sa mikrofonom u rukama nego da je ispred kamera. “Pevanje je na kraju krajeva moja glavna stvar. Možda filmovi s vremena na vreme kada naiđe prava uloga.”
Demi je svoj put ka oporavku opisala u svojoj novoj knjizi “Staying Strong: 365 Days a Year”. Pevačica, koja je 2011. boravila u rehabilitacionom centru, objašnjava kako ej prevazišla svoje probleme: “Ova knjiga pomogla mi je da nastavim da volim sebe i promenila je moje samopouzdanje i proces razmišljanja. Osećam se mnogo srećnije, osećam se odlično.” Nakon dve godine, za ovu Disney zvezdu dosta toga se promenilo, a ona kaže da ne bi preživela da nije potražila pomoć za lečenje bulimije i samopovređivanja. “Surova realnost je da ne bih bila živa. Ne bih napisala knjigu niti bih bila sudija. U jednom trenutku svi su mislili da se neću izvući. Ali sam ipak ovde, dišem i srce mi kuca, i to je ono na čemu sam zahvalna.”

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR