232
Demi Lovato se još uvek bori sa samopouzdanjem: I dalje mi je...

Demi Lovato se još uvek bori sa samopouzdanjem: I dalje mi je teško kada sam ispred kamera!

232
SHARE

'X-Factor' Finalist Party

Demi Lovato oduvek je otvoreno govorila o svojoj borbi sa poremećajima u ishrani, a sada je otkrila da joj zbog toga i dalje teško pada da se pojavljuje na televiziji.

Slavna pevačica i dalje se oporavlja od anoreksije i bulimije, a to joj otežava i njen angažman u X Factoru. “I dalje mi je teško da budem ispred kamera s obzirom da patim od poremećaja u ishrani, i još uvek ne gledam svoje epizode. Teško je”, rekla je Demi, te dodala da više voli kada je sa mikrofonom u rukama nego da je ispred kamera. “Pevanje je na kraju krajeva moja glavna stvar. Možda filmovi s vremena na vreme kada naiđe prava uloga.”
Demi je svoj put ka oporavku opisala u svojoj novoj knjizi “Staying Strong: 365 Days a Year”. Pevačica, koja je 2011. boravila u rehabilitacionom centru, objašnjava kako ej prevazišla svoje probleme: “Ova knjiga pomogla mi je da nastavim da volim sebe i promenila je moje samopouzdanje i proces razmišljanja. Osećam se mnogo srećnije, osećam se odlično.” Nakon dve godine, za ovu Disney zvezdu dosta toga se promenilo, a ona kaže da ne bi preživela da nije potražila pomoć za lečenje bulimije i samopovređivanja. “Surova realnost je da ne bih bila živa. Ne bih napisala knjigu niti bih bila sudija. U jednom trenutku svi su mislili da se neću izvući. Ali sam ipak ovde, dišem i srce mi kuca, i to je ono na čemu sam zahvalna.”

Autor: Life Content
Foto: FAME

7 KOMENTARA

  1. Dobro je pa je uspela da prezivi s obzirom da joj je sigurno bilo tesko.Ona sada super izgleda i dobro je sto se oporavila i sto se jos oporavlja.

  2. Ona je uspela da pobedi u toj borbi i svi smo mi ponosni na nju.Ona bi trebala da ima vise samopozdanja i slobodno moze da gleda svoje snimke.Ne razumem ljude koji je kritikuju zbog izgleda kad ona uopste nije debela,po meni je ona prelepa,ne moraju svi da budu kao cackalice. Samo napred Demi,mis smo tu za tebe! #StayStrong

  3. Ona je meni savrsena nije ni debala nije ni premrsava…. savrsena je
    Meni je naprimer Taylor Swift jako mrsava devojka…. skoro previse.

  4. Svet bi propao da tebe nema. Volim te najvise na svetu, ti si jedno najhumanije, najlepse, najzgodnije, najtalentovanije bice koje je svet ikada video. KAKO TE OBOZAVAM, DEMIIIIII <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.