Start Stars Hot News! Demi Lovato: “Samoranjavala sam se, stidela sam se sopstvenog tela”

Demi Lovato: “Samoranjavala sam se, stidela sam se sopstvenog tela”

SHARE

Demi Lovato zaprepastila je svoje obožavaoce kada je priznala da se samoranjavala jer je bila depresivna i puna kompleksa.

Početkom ove godine puštena je sa rehabilitacije zbog problema na emocionalnoj i psihičkoj bazi, a nedavno je otkrila kako je imala problema u ishrani. No, nije stala na tome već je nastavila i rekla kako se samoranjavala.

“Samoranjavanje je bio način da izrazim sram od same sebe i vlastitog tela. Usklađivala sam ono što osećam iznutra s onim što je napolju. Moje emocije su ponekad bile toliko jake da nisam znala što da uradim. Jedini način na koji sam se mogla zadovoljiti bio je taj da se posečem na nekom mestu”, izjavila je Demi u intervjuu.

Ironično je to što su se pretpostavke o samoranjavanju pojavile već u novembru prošle godine, a tada je njen portparol demantovao te natpise u medijima. Mediji su to pretpostavili na temelju nekoliko njenih javnih nastupa tokom kojih je imala tragove od samoranjavanja. Portparol je tada tvrdio da ima tragove od narukvica koje je previše stisnula. No, sada je Lovato sama odlučila da progovori o svom problemu, a odlučna je u nameri da ozdravi.

OSTAVI KOMENTAR