263
Demi Lovato: “Rehabilitacija je bila kao zatvor”

Demi Lovato: “Rehabilitacija je bila kao zatvor”

263
SHARE

Nije tajna kako boravak u specijalizovanoj klinici za odvikavanje nije nimalo lak, a Demi Lovato je objasnila zašto i ona nosi loša iskustva.

null

U razgovoru za Katie Couric, ona otkriva: “U početku je tretman bio težak. Sećam se da sam išla unaokolo i govorila ‘Ja sam u zatvoru!’ Bilo je neophodno da imaju ta striktna pravila kako bih razumela koliko sam bolesna. Sama nisam mogla ni u kupatilo. “Imali smo posebno vreme kad sam mogla da koristim telefon. Tonu stvari nisam mogla da radim tamo, nisam smela da koristim određene proizvode za kosu ili štagod što bi moglo da me povredi.”

null

Ipak, Demi kaže da su joj najteže padala pravila veza za obroke, s obzirom da se lečila od bulimije: “Neko me je gledao svaki put kad bih jela. Ako ne bih pojela ono što mi je na tanjiru, a često bih plakala jer jednostavno nisam mogla, morala bih da snosim posledice. Nije bilo ništa strašno, ali ne bih smela da jedem u kafeteriji.

6 KOMENTARA

  1. pa naravno da nisi smjjela da koristis posebne proizvode za kosu,msm to je psihijatrijska bolnica a ne frizerski salon -.-” ..svaka cast za sve sto je uspijela da prevazidje <3 <3 <3

  2. Ja Demi mnogo postujem i volim, ali mislim da previse pominje tu rehabilitaciju i probleme koje je imala. Ni jedan intervju ne moze bez toga.
    Drago mi je sto je uspela to da prebrodi, ali trebalo bi da nastavi dalje.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.