183
Demi Lovato: “Rad na novom albumu bio je vrlo terapeutski”

Demi Lovato: “Rad na novom albumu bio je vrlo terapeutski”

183
SHARE

3305036_demi_london_280513_5

Demi Lovato otkriva kako je za nju rad na albumu “Demi” bio mnogo više od prostog stvaranja nove muzike, jer je zahvaljujući njemu uspela da unapredi svoje mentalno zdravlje.

Demi je provela nekoliko godina u paklu bulimije, alkohola, droga i samopovređivanja, a sad kaže da je upravo zahvaljujući svom četvrtom solo albumu ponovo srećna. “Moj život se toliko promenio. Ranjiva sam i iskrena na ovoj ploči, na način na koji sam to uvek i želela. Bila sam spremna da izađem iz tame”, rekla je za portal Repubblica.it.

9951695_demi_london_280513_1

“Rad na novom albumu bio je vrlo terapeutski, pomogao mi je da se oslobodim svojih demona. Sad sam ratnica – prošla sam kroz toliko stvari prethodnih godina, bilo je teško pronaći snagu i pisati o tome, bojala sam se kako niko neće razumeti moju poruku. Toliko vremena pokušavala sam da shvatim šta je prava stvar, pažnju su mi odvukla iskušena i zbog toga sam i završila na rehabilitaciji sa 18 godina”, kaže ona.

IZVOR: Life Content

7 KOMENTARA

  1. Demi je ovo izjavila mnogo puta, a ja ću ponovo reći da je njen 4 studijski album “DEMI” odličan. Najviše sa albuma mi se dopadaju pjesme “Heart Attack” i “Made In The USA”. I drago mi je što je zahvaljujući upravo ovom albumu ona sada napokon srećna! :)

  2. hahha ali stvarno je to puno puta izjavila ali neka drago mi je da joj je pomoglo meni je najdraža nightingale jel pjesma govori o njenoj prijateljici koja je umrla

  3. Drago mi je zbog nje sto je sve to proslo (mislim na doba rehabilitacije). Ona je stvarno sjajan umetnik, a njen album ‘DEMI’ je savrsen, zaista mi je drago sto joj je to pomoglo.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.