353
Demi Lovato proslavila rođendan u Keniji i dobila neobičan poklon

Demi Lovato proslavila rođendan u Keniji i dobila neobičan poklon

353
SHARE

demi lovato

Demi Lovato dobila je krajnje neuobičajan rođendanski poklon – divlju kozu, koju su joj poklonili članovi plemena Masaai tokom njene posete Keniji.

Demi je otputovala u Afriku sa humanitarnom organizacijom “Free the Children”, koja je posvećena borbi protv eksploatacije dece širom sveta. Pevačica se danas vratila u SAD, gde će uskoro da zauzme svoju fotelju u žiriju “X Factora”. Nema sumnje da će ovo putovanje Demi dugo pamtiti, posebno jer je dobila i neobičan rođendanski poklon. “Inače, jedna Masaai zajednica poklonila mi je kozu za rođendan! Nazvala sam ga Billy”, otkrila je pevačica fanovima putem Twittera.
Ona je podelila i još nekoliko impresija sa putovanja. “Ovo mesto je potpuno neverovatno. Zaljubljena sam u Keniju. Tako sam tužna što odlazim… Ovo putovanje je bilo jedno sjajno iskustvo. Juče je bio moj najbolji rođendan ikada!”

Izvor: Life Content

15 KOMENTARA

  1. Ahahahahahaha Kozu :D
    Ali dobro bas lepo,ovaj rodjendan ce sigurno pamtiti,i uvek ce se setiti tog putovanja zbog Koze :D
    Koza Billy<3

  2. E to je dama, mnogo mi je drago što je pronašla svoju sreću u pomaganju drugima, to je stvarno predivno.Usput izgleda savršena na ovoj fotografiji, mada je trebala kozu nazvati “Simon”. HHAHAHA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.