179
Demi Lovato priznaje: “Svakog dana se borim sa svojim demonima”

Demi Lovato priznaje: “Svakog dana se borim sa svojim demonima”

179
SHARE

Demi kaže da se još uvek bori sama sa sobom i da teško uči kako je nekad potrebno zamoliti druge za pomoć.

null

Demi nakon povratka sa rehabilitacije deluje srećno i zadovoljno, ali kaže da vraćanje u normalne životne tokove nije nimalo lako. “To je kao svakodnevni trening, ne možete da se skinete s njega”, rekla je za Cosmopolitan magazin. “Ako osetim da se vraćam svojim starim navikama, moram druge da zamolim za pomoć, što teško učim, jer zaista volim da sve radim sama.”

null

Iako je nedavno postala sudija u X Factoru, pevačica priznaje kako joj je teško da kritikuje druge. “Toliko toga sam uradila u svom životu, ne čini mi kako je u redu da kritikujem druge”, dodala je. Ova lepotica otkriva i kakav tip momaka joj se najviše dopada: “Ne smeta mi mnogo stvari”, insistira Demi. “Ipak, jednu stvar nikad ne bih tolerisala. Nikad ne bih bila s momkom koji voli sve da kontroliše.”

10 KOMENTARA

  1. Thanx Demi!Ovo mi daje snagu da nastavim dalje!Iskreno i ja sam se borila s anorexiom i sad se borim s bulimijom!IAli uspjeti ću ja jer ja sam “UNBROKEN” i “SKYSCRAPER”!!!Thank you Demi sooooooooooooooo much!!!!!!!! :*

  2. Meni je ona super i zanimljiva je…ali stvarno devojko…opusti se malo…imaju i drugi problema,pa su preziveli bez rehabilitacije…ona je sve shvata preozbiljno,a takvi uvek imaju problema…mora da nauci da se opusti….

  3. Demi samo napred :) ♥ 
    Iskreno mislim da je najbitnija podrska porodice kada je u pitanju anoreksija ili bulimija. I ja sam bila na ivici da obolim od anoreksije, ali sreca roditelji su me spasli, pruzali su mi podrsku i bili su celo vreme uz mene i polako je sve doslo na svoje mesto…. Lepota dolazi iz duse coveka a ne iz fizickog izgleda ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.