702
Demi Lovato priznaje: “Niall Horan je neodoljiv”

Demi Lovato priznaje: “Niall Horan je neodoljiv”

702
SHARE

Mlada pevačica i glumica priznaje da joj se član grupe One Direction jako dopada, a i Niall je nagovestio kako nije nimalo ravnodušan prema njoj.

null

Kad su Nialla upitali da li postoji šansa da njih dvoje budu zajedno, on je odgovorio: “Sličnih je godina kao ja, čini se da je dobra devojka.” Da li su ovi međusobni komplimenti nagoveštaj neke buduće veze?

null

Niall je ovih dana za OK magazin otkrio da baš i nije preterano zainteresovan da juri devojke: “U stvari nisam ni išao na mnogo dejtova. Volim da sedim kući, odmaram i gledam film.” Ipak, on tvrdi da bolje razume devojke od svojih kolega iz benda. “Ja sam emotivac, tako da se ne brinem oko toga.”

35 KOMENTARA

  1. Demi je prosla kroz mnogo toga. Vi koji nikada niste imali nikakve probleme nemate pravo da je nazivate “debelom”. A i nije ona kao Miley pa da se drogira zbog drustva kao ove nafurane klinkice, ona je to radila zbog depresije. Nju cak nisu ni uhvatili vec je ona SAMA PRIZNALA. Ona je zavrsila u rehabilitaciji zato sto su svi pricali da je debela iako je skroz ok, ne treba biti ni previse mrsav – a vi je ponovo nazivate debelom. Jeli bre sta je sa vama? Koliko ste nezreli ne mogu da verujem… -.-

  2. Demi je sama kriva za svoje probleme.Ja nju volim kao pevacicu i ok,prelepa je,ali sama je kriva za neke stvari.

    P.S – Bili bi lep par :) Niall je najsavrseniji decko na svetu :) !

  3. Ja Demi i ne volim toliko ali zato Nialla obozavamm <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Mislim da bi bili divan par :DDD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.