762
Demi Lovato: “Presrećna sam zbog povratka u studio!”

Demi Lovato: “Presrećna sam zbog povratka u studio!”

762
SHARE

Demi Lovato je oduševljena snimanjem novog albuma, jer muziku koristi kao način da izrazi svoje muke koje su pratile u poslednje vreme.

18-togodišnja pevačica i glumica prekinula je svoju turneju prošle godine i otišla na rehabilitaciju zbog raznih poremećaja, a sad se vratila muzici i snima nove pesme.

U svojoj kolumni u časopisu Seventeen, ona je rekla: “Volim što sam se vratila u studio! Za mene je to sjajno terapeutsko iskustvo jer mi omogućava da izrazim svoja osećanja i pričam o tome ko sam zaista, kroz moju muziku.”

Lovato se nada da će nove pesme pomoći mladim devojkama koje pate od istih problema: “S mojim novim albumom, nadam se da ću inspirisati devojke širom sveta koje prolaze kroz iste probleme kao i ja. Definitivno je mnogo emocija uključeno u pravljenje albuma. Osećam se blagosloveno, inspirisano ali i nervozno, ali pre svega, uzbuđeno zbog svega što donosi budućnost.”

11 KOMENTARA

  1. Bas mi je drago sto ce njene nove pesme biti vezane za njen zivot i sve kroz sta je prolazila jer i ja prolazim kroz nesto slicno. A i ona ima odlican glas, trebalo bi da peva vise kvalitetnih pesama… :)

  2. Jedva cekaaaaaaaaam……Hvala!Mnogo je dobra ali ima samo oko 16 sekundi ,a cekam vec neko vreme pa sam pomislila da nece ni da izadje

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.