216
Demi Lovato pravi pauzu od Twittera

Demi Lovato pravi pauzu od Twittera

216
SHARE

Demi Lovato najavila je da neko vreme neće biti aktivna na svom nalogu na Twitteru, nakon što su mediji izveli pogrešan zaključak iz njenog tweeta o prijateljstvu i raširili glasine da je njena veza sa Wilmerom Valderramom u krizi.

Sve je počelo pre dva dana kada je Demi podelila sa fanovima svoje misli o prijateljstvu: “Okružite se samo onim ljudima sa kojima možete da komunicirate. Poverenje je veza između dvoje ljudi koja može da nastane samo kada su oni spremni da slušaju i razumeju drugu osobu. Za mene, to je ključ emotivne veze i prijateljstva.” Pojedini internet portali zapitali su se da li se ove reči odnose na njenog on again/off again dečka Wilmera Valderramu i zapitali se u kakvim su sada oni odnosima, što je naljutilo mladu pevačicu, pa je svojim fanovima na Twitteru poručila da ih mnogo voli, ali da mrzi tabloide, te da će da napravi malu pauzu od Twittera.

IZVOR: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Kako me ti tabloidi nerviraju! Mislim pročitaju nešto na twitter-u i odmah pogrešno protumače, šta njih briga da li je njihova veza u krizi nemaju svoje živote. Pustite Demi na miru!

  2. Predivna je…Bas mi je zao, obozavam njene tvitove, ali dobro to je kratka pauza kako je i sama rekla…:D Inace obozavam je..MOJ IDOL :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.