Start Stars Hot News! Demi Lovato: “Povraćala sam krv”

Demi Lovato: “Povraćala sam krv”

SHARE

Demi Lovato kaže da je na vrhuncu svog poremećaja u ishrani povraćala sve dok joj nije krenula krv.

Glumica je ranije ove godine puštena iz bolnice u koju je došla s čitavim nizom poremećaja. Govoreći za People, ona je ispričala strašne detalje vezane za svoju bolest.

“Kada sam imala 15 godina, jela sam samo dva puta nedeljno, ali nisam više gubila na težini, jer se moje telo naviklo na to. Onda sam probala nešto drugo kao što su laksativi, ali ništa nije radilo”, rekla je osamnaestogodišnjakinja. “Onda sam smislila da možda treba da počnem da povraćam. Kada sam bila u najgoroj krizi, radila sam to pet puta na dan. Povraćala sam toliko jako i toliko mnogo da je bilo krvi u mojoj WC šolji.”

Njen svet se srušio prošlog novembra kada je zbog nervnog sloma otkazala turneju s braćom Jonas.  Od kada je napustila rehabilitaciju, lagano joj se popravlja stanje, ali kaže da joj još uvek nije lako. “Teže mi je sada jer me niko ne nadgleda. Moj cilj je da svaki dan pojedem tri obroka i to je već veliki izazov. Nekad mi se čini da to ne mogu – još uvek učim da volim hranu.  Nameravam da nastavim s borbom. Nikad nisam bila tako smirena i srećna u svom životu.”

OSTAVI KOMENTAR