860
Demi Lovato: “Povraćala sam i po pet puta na dan”

Demi Lovato: “Povraćala sam i po pet puta na dan”

860
SHARE

Demi Lovato otkrila je kako ju je njena najbolja prijateljica Selena Gomez nazvala u suzama nakon što je Lovato otišla na rehabilitaciju.

Mlada zvezda potražila je profesionalnu pomoć nakon što je dugo vremena bolovala od poremećaja u ishrani i imala razne emocionalne probleme. “Kada me je Selena nazvala plačući, ja sam već sa svim bila gotova. Upitala sam je zašto plače kad sam ja ta koja sam na lečenju, ja bih trebala da plačem”, ispričala je Demi.

“Ona me je upitala kakvi su tamo ljudi prema meni, a ja sam rekla da su svi super. Ona je definitivno jedna od mojih najbližih prijateljica i štagod se dogodilo, uvek ćemo biti bliske kao sestre”, izjavila je Lovato o svojoj koleginici i prijateljici. Devojke su se upoznale kao petogodišnje curice, kada su obe stigle u Disney. Osim o Seleni, progovorila je i o mučenju kroz koje je prošla zbog svoje bolesti. “U najgoroj fazi sam povraćala više od pet puta dnevno. Bila sam jako bolesna, mislila sam da ću se udebljati od soka od narandže. Sada se osećam odlično. Osećam se srećno i zdravo. Život je predivan i ne mogu se žaliti”, zaključila je Demi.

13 KOMENTARA

  1. Jooj…Bila bih jako tuzna kada bih videla bar i jedan hejterski komentar,jer je ovo stvarno lepo prijateljstvo,a BRAVO je PONOVO promasio naslov je o njemu ima samo 1 recenica….:)

  2. Hocuu drugaricuu kao Selenu ! :( Imam 2 takve, ali se ne druzimo bas jer jedna ide u drugu skolu, a druga ima druge prijateljee .. :'(

  3. Jaooo, -.-
    Ja stvarno VOLIM DEMI, I SELENU , i znam da je DEMI PREVAZISLA PROBLEM ali I TO DAVNO ali svaka prica sad oko nje U VEZI REHABILITACIJE i to SVE JEDNO TE ISTO. DOSADILO JE VISE !
    fanovi udrite minus SLOBODNO 

  4. Jadna Demi.. :( Ali…drago mi je da je sve to sada iza nje i sto se sad oseca zdravo i srecno….Demi <3<3<3<3<3<3 ^____^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.