Start Stars Hot News! Demi Lovato poručuje uoči svog 21. rođendana: Presrećna sam što sam živa!

Demi Lovato poručuje uoči svog 21. rođendana: Presrećna sam što sam živa!

SHARE

DemiLovato0001

Demi Lovato je tokom svog života prošla kroz probleme kakve većina nas na sreću nikad ne doživi, pa nije ni čudo što kaže da je za nju veliki uspeh što je uopšte stigla do 21. rođendana.

Slavna pevačica proslaviće rođendan 20. avgusta o čemu je govorila za časopis Cosmopolitan. “Na svaki svoj rođendan gledam kao na proslavu još jedne godine života. Preživela si još jednu godinu. Čitavu godinu. Neki ljudi ni ne stignu da napune 21.”

DemiLovato0003

Za razliku od njene koleginice i prijateljice Miley Cyrus koja savetuje devojkama njenih godina da luduju, Demi poručuje da želi da bude zvezda na koju će fanovi moći da se ugledaju. “Žao mi je, ali ti rokeri iz osamdesetih godina prošlog veka bili su sve samo ne rok zvezde. Bili su toliko nesigurni u sebe da su radili sve te stvari samo da bi pregurali dan. Ako svoje rane dvadesete posvetiš samo jurenju po zabavama, od čega ti zapravo bežiš? To nije kul. Kul je kad možeš da se suočiš sa svojim problemima i osetiš emocije kad ne želiš da ih imaš”.

DemiLovato0004

“Dešavalo mi se da nekih noći sedim na svojim rukama jer sam želela da ludujem, jer fizički nisam mogla d sea sedeći nosim sa svojim bolom. E, to je ono što mene čini kul osobom. Kul si kad si u stanju da se izboriš sa sobom”, smatra Demi.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR