177
Demi Lovato poručuje Kanyeu Westu: Teško tebi ako ne budeš vodio računa...

Demi Lovato poručuje Kanyeu Westu: Teško tebi ako ne budeš vodio računa o Kim!

177
SHARE

Hollywood: Fox Summer 2013 TV Critics Allstar Party

Kanye West iznajmio je čitav stadion kako bi na njemu u društvu orkestra zaprosio svoju devojku Kim Kardashian, a time je oduševljena njena velika prijateljica, Demi Lovato.

“Rekla sam Kanyeu ranije da ću ga proganjati ukoliko ne bude vodio računa o njoj”, ispričala je ona kroz smeh za E! News. Iako su mnogi iznenađeni njihovim iskrenim prijateljstvom, Demi kaže za Kim da je ona divna devojka i da zaslužuje luksuz kojim je Kanye obasipa. “Znam Kim već godinama a ona je bila tako dobar prijatelj kad sam prolazila kroz teške trenutke”, objašnjava pevačica. “Zaslužila je prosidbu na stadionu!”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

3 KOMENTARA

    • Ah, ne ne nas ce Liam da zaprosi na koncertu kada SADA dodju u Srbiju…
      Kao sto bi moja drugarica rekla”Stavimo na plakat velikim slovima napisano* OZEN ME*” Smejem se svaku put kada se prisetim toga :D

  1. Kako joj dobro stoji plava kosa.Gotivim Demi ali ne i Kim.Jednom sam samo pogledala epizodu rijalitija i tacno se vidi koliko je razmazena i ne toliko dobra kao sto je predstavljaju.Msm ona je ostavila tromesecno dete u Americi da bi otisla na reviju negde u inostranstvu.Hajde da nesto radi ali revija?!.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.