364
Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom

Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom

364
SHARE

Demi i Joe raskinuli su vezu 2010. godine dok su bili na zajedničkoj turneji. Ipak, njih dvoje ponovo se viđaju, ali to ne znači i da su zajedno.

null

Za US Weekly, Demi je rekla: “Bili smo dobri prijatelji toliko dugo. Kul je bilo ponovo se družiti s njim. Ništa romantično se ne dešava. Nisam ni znala za te glasine!”

null

Joe je priznao da je on bio taj koji je okončano vezu s Demi. “Demi i ja smo znali da naša veza neće biti jednostavna. Shvatio sam vremenom da mnogo toga delimo i da je meni više stalo do našog prijateljstva. Raskid je bio moj izbor, ali je volim kao prijatelja. Bila je uz mene kad sam je trebao. Nastaviću da budem njen prijatelj i da budem tu za nju.” rekao je Joe.

33 KOMENTARA

  1. oooooooo moj boze!!!@KOPIRANTU,dete imas 8 godina i sta to pricas???ja imam 12 pa nikada nisam opsovala takvo nesto,mislim nikada ni ne psujem,a ti  psujes i kako te nije sramota???i ako nisi znala,a vidim da nisi iz i se ne stvarvlja zarez!!!gde si to cula???@demi lovato ostavi je,tako mala a sta sve rece….omg!!!!

  2. sta god da je rekla, bravo je obrisao komentare… a i ne zelim da znam sta je napisala… slazem se sa @XDoki

  3. nije ni vazno.znam sta je napisala,samo to nije kulturno ponoviti,a ima samo 8 god.sramota!!!!slazem se s @XDoki,ali ne mislim da je ovako nesto mogla cuti od roditelja……boze kakvo dete………

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.