252
Demi Lovato: Ponosna na svoje Diznijevce!

Demi Lovato: Ponosna na svoje Diznijevce!

252
SHARE

2013 FOX Upfront Presentation Red Carpet Event

Demi Lovato ponosna je na to što je godinama bila deo Diznijeve porodice, baš kao što se raduje svakom uspehu svojih prijatelja poput Miley, Selene ili braće Jonas koje je tamo upoznala.

Demi nije nimalo ljubomorna na njihove uspeh – naprotiv, ona tvrdi kako je vrlo srećna zbog toga što su baš svi izgradili uspešne karijere. “Toliko sam uzbuđena zbog Selene, uzbuđena zbog Miley…”, cvrkutala je ona u razgovoru za MTV News. “Takmičim se sa njima isto toliko koliko ih i volim. Moram da se fokusiram na sebe ali da kažem, nije bitno šta ko ima, svi smo podjednako uspešni, što je blagoslov. Tako sam ponosna na sve!”

Taylor Swift at The KIIS FM's 2012 Jingle Ball in LA

Ona još jednom napominje i kako je u dobrim odnosima sa braćom Jonas, iako je nekad bila u vezi sa Joeom. “Sad se stvarno družim jedino sa Nickom”, objašnjava Demi. “Kul sam sa svima njima. Kul sam sa svima ali Nick mi je zaista, zaista, zaista dobar prijatelj. Ne viđamo se često, ali kad se to desi, odlično se zabavljamo.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. kako je demi dobra,vidi se da mnogo voli svoje prijatelje i da ce uvek biti tu za njih sta god da se desi!mnogo je volim!!!!

  2. Zbog toga je meni Demi idol. Ne stidi se svoje prošlosti, čak je ponosna na nju. Nije kao i Miley. -.-” Miley ne bi ni postala poznata da nije bilo Disney-a a sada se toga stidi. Demi je srena sto je bila tamo jer shvata da je to njena pokretnica u karijeri i da verovatno ne bi bila ovoliko poznata da nije bilo Disney-a. Svaka cast Demi. Volim te mnogo! xx

  3. Ne znam samo zašto sam ovu vest našla kada sam ukucala Taylor Swift pošto ona nije iz Disney-ja i nikad neće biti ne pripada ona toj grupi…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.