313
Demi Lovato ponosna na svoj najiskreniji album, zbog medija izbegava Nialla Horana

Demi Lovato ponosna na svoj najiskreniji album, zbog medija izbegava Nialla Horana

313
SHARE

KIIS FM's Wango Tango 2013

Demi Lovato govorila je o tome koliko je ponosna na svoj novi album, ali i objasnila da se zbog tabloida više ne viđa sa Niallom Horanom.

Govoreći o tome kako je pisala album, Demi je otkrila: “Pisala sam otvoreno o svojim iskustvima. Osećam da su moji stihovi ranjiviji i zaista sam ponosna na to”. Ona ističe i kako zbog pisanja medija jednostavno ne može da se druži sa Niallom Horanom, iako ga jako voli. “Nažalost, ne družimo se. Koliko god da je on sladak, teško je održati prijateljstvo kad svi svaki put pomisle da smo nas dvoje u vezi. Ljudi obično tvituju lepe ili ružne stvari o nama. Pretpostavljam da je ipak više lepih.”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

16 KOMENTARA

 1. Pa sta ako tabloidi pisu da su uvezi! Nece valjda zbog njih da se odrekne prijateljstva! Samo njih dvoje znaju istinu,da li su zajedno ili ne! To je njena stvar,ali mislim da ne bi trebala toliko da obraca paznju na ono sto mediji govore!
  :-(

 2. Što se tiče njenog novog (najiskrenijeg) album #DEMI meni se jako dopada, super mi je kao i najavni singl #HeartAttack koji me je osvojio već na prvo slušanje. A što se tiče njenog odnosa sa Niallom Horanom, slažem se sa njom da je prijateljstvo između osoba čiji je život stalno pod lupom javnosti teško održati! :) ♥

 3. @I LOVE ONE DIRECTION istina ali to je njihov posao kao sto demi obavlja svoj sto dode na scenu i pjeva tako je i posao od novinara da naprave neku senzaciju ili ti od muhe slona kako bi privukli pažnju i zaradili znam da ponekad pretjeruju ali jebiga nije ni njima lako

 4. meni je žao što se njih dvoje ne druže. ima smisla. jer jednom kad je demi nosila prsten na domalom prstu, TMZ i ostali sajtovi su odpah razglasili kako se ona vjerila. wtf

 5. Prelijepa je!
  Jel’ zna iko od vas kad će se početi prikazivati Slatke male lažljivice na nekom od naših kanala?Ili ako neko ima link 3. i 4. sezone sa prevodom…molim vas.Toliko volim tu seriju a gledala sam samo 1. i 2. sezonu na Domi.Pa eto,ako neko može pomoći…molim vas :)

  • Izvini lutko, ako cemo tako da se igramo onda moras da spomenes da je Rihanna prvi put imala takvu frizuru, tako da je Miley ispala copycat.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.