Start Stars Hot News! Demi Lovato podstiče fanove da kažu ne drogi i alkoholu

Demi Lovato podstiče fanove da kažu ne drogi i alkoholu

SHARE

Tinejdžerska zvezda Demi Lovato poručuje fanovima da ne preteruju u piću ističući: “Biti trezan je seksi!”

Glumica i pevačica kaže da je odlučila da bude zdrava i da želi i da njeni fanovi slede primer, živeći bez droge i alkohola. U svojoj kolumni u Seventeen časopisu, ona piše: “‘Biti trezan je seksi’ je moj novi moto i ništa nije tako istinito! Sve što treba da radite jeste da se zabavljate u životu i imate dobre prijatelje. Obećala sam sebi da ću živeti srećan i zdrav život i želim da širim tu poruku, da vam ne trebaju droga i alkohol da biste se dobro zabavljali”.

“Mislim da mnogi ljudi naših godina krenu da eksperimentišu s drogama i alkoholom i to doživljavaju kao bezazlenu zabavu i jer to njihovi prijatelji rade. Često se ova ‘bezazlena zabava’ pretvara u vrlo ozbiljne probleme kao što su vožnja u pijanom stanju, loši izbori i ponekad – zavisnost. Zavisnost je jako ozbiljna bolest i ne odlazi tek tako”.

“Patila sam od poremećaja u ishrani i moraću da radim na oporavku do kraja svog života. To je bitka bez prestanka ali je nešto što je itekako vredno, nikad se nisam osećala srećnijom…”

“Upamtite: BITI TREZAN JE SEKSI! Verujte mi, mnogo ste slađi trezni nego pijani! Ostanite jaki!”.

OSTAVI KOMENTAR