273
Demi Lovato podstiče fanove da kažu ne drogi i alkoholu

Demi Lovato podstiče fanove da kažu ne drogi i alkoholu

273
SHARE

Tinejdžerska zvezda Demi Lovato poručuje fanovima da ne preteruju u piću ističući: “Biti trezan je seksi!”

Glumica i pevačica kaže da je odlučila da bude zdrava i da želi i da njeni fanovi slede primer, živeći bez droge i alkohola. U svojoj kolumni u Seventeen časopisu, ona piše: “‘Biti trezan je seksi’ je moj novi moto i ništa nije tako istinito! Sve što treba da radite jeste da se zabavljate u životu i imate dobre prijatelje. Obećala sam sebi da ću živeti srećan i zdrav život i želim da širim tu poruku, da vam ne trebaju droga i alkohol da biste se dobro zabavljali”.

“Mislim da mnogi ljudi naših godina krenu da eksperimentišu s drogama i alkoholom i to doživljavaju kao bezazlenu zabavu i jer to njihovi prijatelji rade. Često se ova ‘bezazlena zabava’ pretvara u vrlo ozbiljne probleme kao što su vožnja u pijanom stanju, loši izbori i ponekad – zavisnost. Zavisnost je jako ozbiljna bolest i ne odlazi tek tako”.

“Patila sam od poremećaja u ishrani i moraću da radim na oporavku do kraja svog života. To je bitka bez prestanka ali je nešto što je itekako vredno, nikad se nisam osećala srećnijom…”

“Upamtite: BITI TREZAN JE SEKSI! Verujte mi, mnogo ste slađi trezni nego pijani! Ostanite jaki!”.

10 KOMENTARA

  1. Ona izgleda kao da ima nekih problema koji se ticu droge…Dobro je to sto propagira zivot bez droge i alkohola, ali malo pretjeruje u tom, jer izgleda da ona rahabilitacija nije bila zbog poremecaja u ishrani, mada ne bih voljela da sam upravu.Demi je divna i slatka, ne bih podnijela da ona ima nesto sa drogom… :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.