225
Demi Lovato pati za tatom: Spavam u njegovoj majici!

Demi Lovato pati za tatom: Spavam u njegovoj majici!

225
SHARE

150913_demi1s

Demi Lovato preživela je pravi pakao nakon smrti svog oca a Lovaticsima otkriva da joj on toliko nedostaje da vrlo često spava u majici koju je on nosio.

Demin tata preminuo je od raka a pevačica i on nikad nisu bili bliski, jer je on patio od ozbiljnog mentalnog poremećaja. Ipak, Demi je na dan njegove sahrane ostavila nekoliko dirljivih poruka kao što je: “Danas sahranjujem tatu…to je najteža stvar koju sam ikad učinila…Ali znam da će biti sjajnih stvari posle ovoga. Obuzima je osećaj mira kad znam da se tata više ne bori sa svojim demonima i zbog toga sam srećna.” Ona sad dodaje i kako se često seti tate, pa je na svom tviteru napisala. “Noćas sam spavala u tatinoj staroj majici.”

Autor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. Jadna…Bez obzira sto nisu bili bliski,tata je tata,i sigurno joj je jako tesko.Nije imala ni malo lak zivot,zasluzuje svo dobro ovog sveta i stvarno mi je drago da je uspela u zivotu.

  2. Znaci jezim se dok ovo citam. Mnogo mi je zao,stvarno. :(( Jeste da nije bila u dobrim odnosima sa njim,ali joj je on ipak bio otac. :(( #StaystrongDemi ♥♥♥

  3. El samo meni pala na pamet kad sam procitala naslov  ona Cecina pesma JA JOŠ SPAVAAM PO NAVICIII U TVOJOJ MAJCII U TVOJOJ MAJCIII 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.