252
Demi Lovato otkriva: Beba stiže za 5 godina!

Demi Lovato otkriva: Beba stiže za 5 godina!

252
SHARE

6jf5d

Demi Lovato već ima ozbiljne planove za budućnost, pa je u razgovoru za MTV otkrila kako očekuje da bude mama za najkasnije pet godina.

“Nadam se da ću biti mama za pet godina”, rekla je ona. “Pa, ja radim od svoje osme godine a na prvoj audiciji sam bila sa 5, tako da sam naporno radila čitavog života. Na kraju dana, da, želim da budem muzičarka i da imam mnogo ciljeva, ali moj najveći cilj u životu jeste da imam porodicu.” Ipak, ona kaže da je trenutno potpuno posvećena muziici. “Želim da se fokusiram na muziku u narednih par godina i želim da iskoristim pogodnost ovog momenta. Ne želim da mi se prilike izmigolje”, otkrila je.

a6Int

“Ali nakon toga želim na pauzu a mislim da ću na toj pauzi…pa možda, ko zna, možda i neću imati decu, možda ću putovati svetom i učestvovati u humanitarnim akcijama što bi bilo kul, ili ću imati svoju porodicu…samo želim da budem ženica sa bebama.”

IZVOR: Life Content

12 KOMENTARA

  1. HI GUYS I’M FROM AMERICA, BUT I SAW 1D, IF YOU WANNA TO SEE 1D JUST TELL ME YES !! AND I’LL TELL THIS TO 1D IT’S REAL LOOK AT THIS PICTURE http://images4.fanpop.com/image/photos/20900000/1D-Heartthrobs-Enternal-Love-4-1D-Wiv-Fans-At-Cardiff-Love-1D-Soo-Much-100-Real-one-direction-20938264-500-352.jpg MAYBE YOU’LL BE WITH ME

  2. Duuuuuuuuuušaa. <33 Nadam se da će naći pravog dečka za sebe i da će imati PUUUUNO beba. xD <33333 Lovatic 4ever.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.