142
Demi Lovato: “Osećam se kao potpuno drugačija osoba”

Demi Lovato: “Osećam se kao potpuno drugačija osoba”

142
SHARE

Mlada glumica i pevačica priznaje da se na klinici pretvarala da je srećna, samo kako bi ranije bila puštena kući.

Za MTV News, ona je rekla: “Kad sam prvi put otišla na tretman nisam želela da budem tamo pa sam razmišljala ‘samo ću se pretvarati dok mi to ne prođe’. Ostala sam tamo i počela sam da verujem da sam tamo zbog pravih razloga. Neke devojke ne žele da dobiju pomoć, ali ako se makar pretvaraju da im je bolje, možda će vremenom poverovati da im pomoć stvarno treba pa će jednog dana uvideti da je to što rade prava stvar.”

Bilo je dana kad sam bila nadrndana, ali sad želim da budem uz moje fanove jer sam ja nečiji uzor. Rekla bih: Progovite i ne bojte se da tražite pomoć, jer će vam to spasiti život”. Lovato kaže da nakon rehabilitacije ima potpuno nov pogled na život i dodaje: “Danas se osećam kao potpuno nova osoba, mnogo sam odrasla i prošla sam mnogo toga, tako da sam uzbuđena zbog toga gde se danas nalazim”.

9 KOMENTARA

  1. joj bas je slatka i drago mi je sto se oporavila zato sto mi je jedna og omiljenih pevacica ovaj novi cd mi se toliko svidja da stalno slusam te pesme ali mi je selena malo bolja od nje nemam pojma zasto ali tako je i msm da se vecina slaze samnom sel je ipak drugacija lepsa mi je talentovanija i vise se bavi svojim fanovima :D

  2. Diwna devojke..Na owm slikama je preeslatkaaa!!  i @jannnane slazem se sa tobom..Demi je mnogo lepsa i talentovanija od Selena i svasta je proziwela..

  3. @janna ne slazem se sa tobom…Demi je vise talentovanija od nje,ima mnogo bolji glas…Drago mi je sto se oporavila i sto je sada mng jaca :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.