Start Stars Hot News! Demi Lovato: Oduvek sam bila u duelima sa Miley i Taylor

Demi Lovato: Oduvek sam bila u duelima sa Miley i Taylor

SHARE

Demi Lovato Steps Out In London

Demi Lovato nominovana je za najbolji ženski video na 2013 MTV VMA, gde će joj najveće konkurentkinje biti prijateljice, Miley Cyrus i Taylor Swift.

Demi kaže da je ova situacija za nju već uobičajena, pa se raduje novom odmeravanju snaga. “Mislim da je to neverovatno. Moja reakcije je da sam uzbuđena. Čast je biti nominovan”, rekla je ona za MTV News, par sati nakon što su nominacije objavljene. “Svaki put kad sam nominovana za nešto, postanem vrlo, vrlo uzbuđena. Nikad ne znate šta će se desiti, ali imam žestoku konkurenciju, pa se ne nadam previše”, poručila je.

Demi Lovato Steps Out In London

Demi voli da se takmiči protiv svojih drugarica jer zna da se niti jedna od njih neće naljutiti ako izgubi. “Otkako se bavimo ovim poslom, uvek se takmičimo jedna protiv druge, a na kraju krajeva, to je već dovoljna nagrada. Ako pobedite, onda budete zaista uzbuđeni i ponosni ste do kraja života, barem se ja tako osećam. Već sam pripremila mesto gde ću staviti trofej…Mada, već imam jedan, meni je i to dosta.” Demi je inače nominovana za video “Heart Attack” a rivalke su joj Rihanna (Stay), P!nk (Just Give Me a Reason), Taylor Swift (I Knew You Were Trouble) i Miley Cyrus (We Can’t Stop). Sama ceremonija biće održana 25. avgusta u Njujorku. Koji se od ovih pet spotova tebi najviše dopada?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR