263
Demi Lovato odabrala “Made in the USA” za svoj novi singl!

Demi Lovato odabrala “Made in the USA” za svoj novi singl!

263
SHARE

2013 FOX Upfront Presentation Red Carpet Event

Fanovi su to tražili a i muzički stručnjaci su očekivali – drugi singl s albuma “Demi” biće “Made in the USA”, za koji se smatra da će biti veliki hit.

http://youtu.be/XFn_AVC6nsw

Pesma će od 27. juna početi da se emituje na radio stanicama širom sveta a istog dana, Demi će gostovati u šou “Good Morning America”, gde će po prvi put izvesti tu pesmu. Ono što nas očekuje jeste i vrlo zanimljiv spot koji će režirati sama Demi, a najavljeno je da će se u njemu pojaviti i neke slavne zvezde. Pitamo se, o kome se radi?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

16 KOMENTARA

  1. pesma je super i demi je stava otpevala jedva cekam da je cujem uzivo:)

  2. Demi je vec izvodila ovu pesmu u Londonu. :) Bice ogroman hit, budite sigurni u to! Pa ne znam, mozda ce Selena i tako neki bliski prijatelji. :) Volimo te Demi, uz tebe smo! ♥♥♥♥♥

  3. Bravo, ova je vijest poznato odavno. Nekoliko dana pre izlaska albuma “DEMI” najavljeno je da će singl “Heart Attack” naslediti pjesma “Made In The USA”. Pjesma mi je super, jedva čekam video. I da, nadam se da ćete je uskoro postaviti na Pop top listi. :)

  4. Pesma je odlicna, bice veliki hit kao i “Heart Attack”. Osvojila je svoje prve simpatije brojnih Lovatica, a kada bude izasao spot sigurna sam da cemo imati prilike da upravo “Made in the U.S.A”  cujemo na radiju i na TV-u. Good luck Demi!!! We love you girl <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.