Start Stars Hot News! Demi Lovato objašnjava: Nisam vređala Justina Biebera!

Demi Lovato objašnjava: Nisam vređala Justina Biebera!

SHARE

Britney Spears at The 102.7 KIIS FM's Wango Tango 2013 in LA

Demi Lovato navukla je na sebe bes miliona Beliebera zbog jedne izjave koju je dala na X Factor audiciji, ali ona tvrdi da je sve pogrešno protumačeno.

Naime, jedan od takmičara otpevao je Jusov hit “As Long As You Love Me” a Demi je njegovo nastup prokomentarisala rečima: “Pa, konačno neko peva ovu pesmu na pravi način.” Neki tabloidi su ovo naravno preneli na način koji njima odgovara, optuživši Demi da je htela da kaže kako Justin ne zna dobro da otpeva ni sopstvenu pesmu.

Get More:
Demi Lovato, Music News

Razočarana time, Demi je tvitovala: “Uzgred, nisam htela da blatim Justina. Toliko puno ljudi dolazi na audicije s njegovim pesmama…Neko ju je konačno otpevao na pravi način, a pritom mislim na to da ju je neko otpevao na način kao što je Justin peva.” Razgovarajući kasnije za MTV o svemu, ona je rekla koliko je razočarana ponašanjem pojedinih tabloida. “Ono što novine nisu prenele jeste da sam se odmah nakon te izjave okrenula ka publici i poručila ‘Društvo, niste me dobro shvatili’. Znači, odmah sam dala objašnjenje, ali TMZ to nije objavio.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR