287
Demi Lovato: “Nije u redu da ja savetujem Lindsay Lohan”

Demi Lovato: “Nije u redu da ja savetujem Lindsay Lohan”

287
SHARE

Britney Spears at The 102.7 KIIS FM's Wango Tango 2013 in LA

Demi Lovato je u svom novom intervjuu rekla kako je u svakom trenutku spremna da pomogne Lindsay Lohan, ali da joj neće davati savete ukoliko to niko ne traži od nje.

Sirota LiLo već godinama se muči sa alkoholizmom, zavisnošću od lekova, psihičkim problemima…a Demi kaže kako je i dalje uz nju i da su njih dve dobre prijateljice. “Volim Lindsay. Ona je moja prijateljica. Uvek ću biti tu za nju. Međutim, nije u redu da je ja savetujem. Ne mogu samo da sednem i ja joj kažem ‘Ja sam Gospođica Oporavak i to ću biti do kraja života'”.

750457476_LindsayLohanPremiereDimensionFilmsScaryZm27BqmERplx_122_38lo

Demi kaže kako sad ima sjajno prijateljstvo sa Joeom Jonasom, iako su njih dvoje bili u lošim odnosima nakon raskida. “Pa, bili smo u vezi pa smo raskinuli, a u jednom trenutku, stvarno sam bila ljuta na njega. Ali danas, u ovom trnutku, imamo sjajno prijateljstvo.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. Slažem se sa @Single Lady :) Ona je stvarno talenovana, i jako je volim, ali nevjerovatno je to zašto se počela drogirati i učiniti nešto takvo od sebe.. :(

  2. I može jedna molbica: Možete li malo više pisati o The Sats, pošto šišete samo loše vijesti o njima !! Niste napisali da je Frankie trudna, da se Rochelle porodila…

  3. *pišete sorry (iznervirana sam hahaha) :) Bez uvrede fanovima, ali stvarno je bilo važno <3

  4. MALO JE BUCKA ,ALI JE I DALJE LEPA DEMI ! <3 X 1000000
    A ZA LILO IMAM DA KAZEM DA JE SUPER GLUMICA ALI MSM PONASA SE KO DEBIL! NIJE TO JEDINI NACIN DA PRIVCE PAZNJU :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.