Start Stars Hot News! Demi Lovato: Nije me briga za ljubavni život Taylor Swift i Harryja...

Demi Lovato: Nije me briga za ljubavni život Taylor Swift i Harryja Stylesa

SHARE

Demi Lovato demantovala je glasine koje su se pojavile prošle godine, a koje su sugerisale da je bila u vezi sa Niallom horanom iz One Directiona, a u razgovoru za magazin Company, čiju naslovnu stranu krasi, ona je govorila i o vezi svojih kolega Taylor Swift i Harryja Stylesa.

Na pitanje šta misli o njihovoj veoma javnoj vezi, Demi je odgovorila: “Ne zanima me ljubavni život Taylor Swift. Ne zanima me ni ljubavni život Harryja Stylesa. Zanima me samo moj ljubavni život. Mislim da je čudno to što su ljudi toliko opsetnuti tuđim ljubavnim životima”, naglasila je pevačica.
Demi, koja će se po drugi put pojaviti u ulozi sudije u američkom šouu X Factor, progovorila je i o glasinama o tome da je bila u vezi sa Harryjevim kolegom iz benda Niallom Horanom, insistirajući da oni nikada nisu prešli granicu prijateljstva. “Tako sam umorna od tih priča! Ništa se nije dogodilo. Niall je veoma simpatičan dečko i definitivno ga posmatram kao prijatelja, ali nikada nismo prešli tu granicu… On je sladak i razumemo se, ali smo samo prijatelji”, tvrdi ona.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR