200
Demi Lovato nesrećna zbog Simonovog izbora sudija za X Factor?

Demi Lovato nesrećna zbog Simonovog izbora sudija za X Factor?

200
SHARE

wenn20339342

Demi Lovato vraća se u novu sezonu X Factora, ali kako tvrde insajderi, uopšte nije srećna što će morati da sarađuje sa Kelly Rowland i Paulinom Rubio.

Jedan izvor tako tvrdi da je Demi pravila scene na prvom danu snimanja. “Demi se ponaša kao da je bolja od ostalih sudija”, tvrdi insajder za časopis In Touch. “Ona kao da poručuje ‘Meni ovo nije prvi put da sudim’. Ona veruje da je vrednija od drugih devojaka jer je već radila u X Factoru, pa se tako i ponaša.” Navodno, Simon Cowell će brzo reagovati ako ona nastavi da se ponaša kao diva. Da li misliš da bi Demi zaista ovako digla nos?

IZVOR: Life Content

12 KOMENTARA

  1. Ovi insajderi vecito jedu govna, izvinite na recniku, ali tako je. Ja ne znam, mozda je to istina , ali ne verujem. -_- :'(

  2. Ja verujem da je ovo jedan običan trač, a svakako je Demi na svom twiter profilu postavila fotograju na kojoj se nalazi sa Kelly Rowland i Paulinom Rubio gdje kaže kako je prvi dan na #TheXFactour-u prošao odličnu uz komentar #GIRLPOWER! :) 

  3. “Da li misliš da bi Demi zaista ovako digla nos?” Ne! To je Demi, ona uvek govori kako treba biti dobar prema svima cak i prema hejterima.

  4. Ne lupajte svasta kad vas molim, kako vas nije sramota da objavite ove gluposti ovde a da usput ne pokazete slike i tvitove Demi upuceni ostalim devojkama?
    Tisina sad.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.