Start Stars Hot News! Demi Lovato: “Nervozna sam zbog X Factora”

Demi Lovato: “Nervozna sam zbog X Factora”

SHARE

Demi Lovato zauzeta je brojnim obavezama, ali je pronašla vremena za intervju na sajtu Teen.com gde je govorila o X Factoru, svojoj kosi ali i Nicku Jonasu.

null

O tome da li je nervozna zbog X Factora:
“Naravno da sam nervozna! Bilo mi je tako sjajno i vrlo sam sigurna u to da je sve bilo dobro na audicijama. Ne osećam da treba da budem nervozna, ali naravno da to jeste slučaj kad vaš novi projekat treba da se pojavi.”

null

O svojoj frizuri:
“Da, ja preuzimam rizike, isprobavam nove stvari kako bi sve bilo zabavno i sveže. Uvek je zabavno eksperimentisati sa različitim bojama kose. Menjam svoj stil i izgled toliko često. Brzo mi postane dosadno. Samo se igram u ovom trenutku.”

null

O svom nastupu sa Nickom Jonasom:
“Bilo je to zaista sjajno. Ponovo sam se povezala sa njim a znate da smo imali vrlo posebno prijateljstvo, on je neverovatan prijatelj. Ne postoji neko kao on u mom životu s kojim osećam da sam povezana kroz muziku. Zajedno zaista sjajno radimo. Nekad mi se čini da je on moja muška verzija, što je smešno, ali nije ludo. Da, imali smo tako dobro prijateljstvo, tako da kad je došao na moj koncert, bila sam u fazonu: ‘Hej, znam da se nismo videli dosta dugo, ali ako želiš, mislim da bi bilo sjajno da izađemo na scenu kao nekad.’ On je rekao ‘Naravno!’ Bilo je jako kul.”

OSTAVI KOMENTAR